文献
J-GLOBAL ID:200902216294241374
整理番号:05A0607310
ピロりん酸存在下での乾熱による卵アルブミンのりん酸化 蛋白質構造と一部の特性への影響
Phosphorylation of Ovalbumin by Dry-Heating in the Presence of Pyrophosphate: Effect on Protein Structure and Some Properties
著者 (8件):
LI Can-Peng
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
HAYASHI Yoko
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SHINOHARA Hiroshi
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
IBRAHIM Hisham R.
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SUGIMOTO Yasushi
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
KURAWAKI Junichi
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
MATSUDOMI Naotoshi
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
AOKI Takayoshi
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
12
ページ:
4962-4967
発行年:
2005年06月15日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)