文献
J-GLOBAL ID:200902216391275127
整理番号:04A0278347
粒径を大きくした分枝鎖アミノ酸(BCAA)と種々のフレーバを用いた経腸栄養剤の苦味抑制: 味センサ研究
Suppression of the Bitterness of Enteral Nutrients Using Increased Particle Sizes of Branched-Chain Amino Acids (BCAAs) and Various Flavours: a Taste Sensor Study
著者 (5件):
MIYANAGA Y
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MUKAI J
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MUKAI T
(Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd., Tokushima, JPN)
,
ODOMI M
(Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd., Tokushima, JPN)
,
UCHIDA T
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
52
号:
4
ページ:
490-493
発行年:
2004年04月01日
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)