文献
J-GLOBAL ID:200902216703884070
整理番号:05A0593139
熱-及び冷-粉砕トマトペースト中の水溶性ペクチンの化学的性質
Chemical properties of water-soluble pectins in hot- and cold-break tomato pastes
著者 (6件):
LIN Huajuan
(The United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, JPN)
,
QIN Xiaoming
(The United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, JPN)
,
AIZAWA Koichi
(Res. Inst., Kagome, Co. Ltd., Nishinasuno, Nasu, Tochigi 329-2762, JPN)
,
INAKUMA Takahiro
(Res. Inst., Kagome, Co. Ltd., Nishinasuno, Nasu, Tochigi 329-2762, JPN)
,
YAMAUCHI Ryo
(The United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, JPN)
,
KATO Koji
(The United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
93
号:
3
ページ:
409-415
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)