文献
J-GLOBAL ID:200902216914210148
整理番号:06A0509648
Aspergillus foetidusからのキシラナーゼの添加による全コムギパンの品質の改良
Improvement of the quality of whole wheat bread by supplementation of xylanase from Aspergillus foetidus
著者 (3件):
SHAH Amita R.
(Post Graduate Dep. of Biosciences, Sardar Patel Univ., Vallabh Vidyanagar 388 120, Gujarat, IND)
,
SHAH R.k.
(Dep. of Dairy Microbiology, SMC Coll. of Dairy Sci., Anand Agricultural Univ., Anand 388 110, Gujarat, IND)
,
MADAMWAR Datta
(Post Graduate Dep. of Biosciences, Sardar Patel Univ., Vallabh Vidyanagar 388 120, Gujarat, IND)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
97
号:
16
ページ:
2047-2053
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)