文献
J-GLOBAL ID:200902217028739819
整理番号:04A0122990
新規なFAS2変異を含むセルフクローニング酵母菌株は日本酒中に多量のエチルカプロアートを生産する
Self-cloning Yeast Strains Containing Novel FAS2 Mutations Produce a Higher Amount of Ethyl Caproate in Japanese Sake
著者 (7件):
ARITOMI K
(Yamaguchi Prefectural Industrial Technol. Inst., Ube, JPN)
,
HIROSAWA I
(Yamaguchi Univ., Ube, JPN)
,
HOSHIDA H
(Yamaguchi Univ., Ube, JPN)
,
SHIIGI M
(Yamaguchi Prefectural Industrial Technol. Inst., Ube, JPN)
,
NISHIZAWA Y
(Yamaguchi Univ., Ube, JPN)
,
KASHIWAGI S
(Yamaguchi Prefectural Industrial Technol. Inst., Ube, JPN)
,
AKADA R
(Yamaguchi Univ., Ube, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
1
ページ:
206-214
発行年:
2004年01月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)