文献
J-GLOBAL ID:200902217210468510
整理番号:06A0618108
脱水,冷蔵及び凍結-解凍過程によるイチゴの組成変化
COMPOSITIONAL CHANGES OF STRAWBERRY DUE TO DEHYDRATION, COLD STORAGE AND FREEZING-THAWING PROCESSES
著者 (3件):
MORAGA G.
(Universidad Politecnica de Valencia, Valencia, ESP)
,
MARTINEZ-NAVARRETE N.
(Universidad Politecnica de Valencia, Valencia, ESP)
,
CHIRALT A.
(Universidad Politecnica de Valencia, Valencia, ESP)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
30
号:
4
ページ:
458-474
発行年:
2006年08月
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)