文献
J-GLOBAL ID:200902217373630072
整理番号:09A0637809
沢庵漬け中の黄色色素の定量分析とそれらのABTラジカルカチオン消去活性
Quantitative Analysis of Yellow Pigment in Takuan-zuke and Their ABTS Radical Cation Scavenging Activity
著者 (7件):
TAKAHASHI Asaka
(Nagano Prefectural Coll., Nagano, JPN)
,
MATSUOKA Hiroki
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Gunma, JPN)
,
WATANABE Emi
(Utsunomiya Univ., Tochigi, JPN)
,
SHINAGAWA Atsuko
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Gunma, JPN)
,
OZAWA Yoshio
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Gunma, JPN)
,
YAMADA Yoichi
(Utsunomiya Univ., Tochigi, JPN)
,
UDA Yasushi
(Utsunomiya Univ., Tochigi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
15
号:
3
ページ:
337-342
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)