文献
J-GLOBAL ID:200902217783382726
整理番号:05A1010278
蛋白質工学による構造改良に関する大豆プログリシニン及び菜種プロクルシフェリンの溶解性及び乳化性の評価
Evaluation of the Solubility and Emulsifying Property of Soybean Proglycinin and Rapeseed Procruciferin in Relation to Structure Modified by Protein Engineering
著者 (5件):
TANDANG Mary Rose G.
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ATSUTA Nami
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MARUYAMA Nobuyuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI Motoyasu
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
UTSUMI Shigeru
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
22
ページ:
8736-8744
発行年:
2005年11月02日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)