文献
J-GLOBAL ID:200902218091346920
整理番号:07A0206200
精米歩合が日本米の胚乳デンプンおよび米粉特性に及ぼす影響
Effects of Milling Ratio on Properties of Endosperm Starches and Rice Flours from Milled Japanese Rice Grains
著者 (5件):
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
KOBAYASHI Kazutaka
(Prefectural Univ. Hiroshima, Shobara, JPN)
,
ITANI Tomio
(Prefectural Univ. Hiroshima, Shobara, JPN)
,
ARAMAKI Isao
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
HASHIZUME Katsumi
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Applied Glycoscience
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
54
号:
1
ページ:
1-5
発行年:
2007年01月20日
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1344-7882
CODEN:
JAGLFX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)