文献
J-GLOBAL ID:200902218367187490
整理番号:03A0617807
搾ったリンゴジュースの熱加工中における香りの変化
Changes in the odors of squeezed apple juice during thermal processing.
著者 (6件):
KATO T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SHIMODA M
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SUZUKI J
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KAWARAYA A
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
IGURA N
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAYAKAWA I
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
36
号:
8
ページ:
777-785
発行年:
2003年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)