文献
J-GLOBAL ID:200902218505613551
整理番号:05A0360004
発酵オイスターソース,マガキからのアンギオテンシンI変換酵素阻害剤の単離
Isolation of angiotensin I converting enzyme (ACE) inhibitor from fermented oyster sauce, Crassostrea gigas
著者 (5件):
JE Jae-Young
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
PARK Ji-Young
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
JUNG Won-Kyo
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
PARK Pyo-Jam
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
KIM Se-Kwon
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
90
号:
4
ページ:
809-814
発行年:
2004年11月19日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)