文献
J-GLOBAL ID:200902218884295081
整理番号:05A0539047
Lactobacillus plantarumを用いる発酵即席中華麺の開発
Development of fermented instant Chinese noodle using Lactobacillus plantarum
著者 (8件):
SAWATARI Yuki
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
SUGIYAMA Hisashi
(Toyo Suisan Kaisha, Ltd., Tokyo, JPN)
,
SUZUKI Yasuyuki
(Toyo Suisan Kaisha, Ltd., Tokyo, JPN)
,
HANAOKA Akihiro
(Toyo Suisan Kaisha, Ltd., Tokyo, JPN)
,
SAITO Katsuichi
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
YAMAUCHI Hiroaki
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
OKADA Sanae
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
YOKOTA Atsushi
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
22
号:
6
ページ:
539-546
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)