文献
J-GLOBAL ID:200902219290603092
整理番号:04A0507662
Marche(イタリア)のDOC赤ワインのワイン醸造年度とブドウの栽培品種に関連した化学的及び官能的特性化
Chemical and Sensory Characterization of DOC Red Wines from Marche (Italy) Related to Vintage and Grape Cultivars
著者 (4件):
BOSELLI E
(Univ. Politecnica delle Marche, Ancona, ITA)
,
BOULTON R B
(Univ. California, California)
,
THORNGATE J H
(Univ. California, California)
,
FREGA N G
(Univ. Politecnica delle Marche, Ancona, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
12
ページ:
3843-3854
発行年:
2004年06月16日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)