文献
J-GLOBAL ID:200902219722303931
整理番号:06A0052764
DNA個体フィンガープリント法によるヨーグルトと硬質チーズの発酵と熟成時の微生物個体群動態の評価
Assessment of microbial population dynamics during yoghurt and hard cheese fermentation and ripening by DNA population fingerprinting
著者 (4件):
RADEMAKER J.l.w.
(NIZO Food Res., Dep. of Health and Safety, Kernhemseweg 2, P.O. Box 20, 6710 BA Ede, NLD)
,
HOOLWERF J.d.
(NIZO Food Res., Dep. of Health and Safety, Kernhemseweg 2, P.O. Box 20, 6710 BA Ede, NLD)
,
WAGENDORP A.a.
(NIZO Food Res., Dep. of Health and Safety, Kernhemseweg 2, P.O. Box 20, 6710 BA Ede, NLD)
,
TE GIFFEL M.c.
(NIZO Food Res., Dep. of Health and Safety, Kernhemseweg 2, P.O. Box 20, 6710 BA Ede, NLD)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
16
号:
5
ページ:
457-466
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)