文献
J-GLOBAL ID:200902219737941586
整理番号:06A0227088
ハタケシメジ(Lyophyllum decastes Sing.)きのこの降圧特性に及ぼす食用油によるフライイングの影響
Effect of Frying with Edible Oil on Antihypertensive Properties of Hatakeshimeji (Lyophyllum decastes Sing.) Mushroom
著者 (4件):
KOKEAN Yasushi
(Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, Mie, JPN)
,
NISHII Takafumi
(Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, Mie, JPN)
,
SAKAKURA Hajime
(Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, Mie, JPN)
,
FURUICHI Yukio
(Mie Univ., Mie, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
11
号:
3
ページ:
339-343
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)