文献
J-GLOBAL ID:200902219766382685
整理番号:06A0227082
Bacillus subtilis nattoの胞子成分,ジピコリン酸の抗血小板凝集及び抗血液凝固活性
Anti-platelet Aggregation and Anti-blood Coagulation Activities of Dipicolinic Acid, a Sporal Component of Bacillus Subtilis Natto
著者 (3件):
OHSUGI Tadanori
(Kurashiki Univ. Sci. and Arts, Kurashiki, JPN)
,
IKEDA Shiori
(Kurashiki Univ. Sci. and Arts, Kurashiki, JPN)
,
SUMI Hiroyuki
(Kurashiki Univ. Sci. and Arts, Kurashiki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
11
号:
3
ページ:
308-310
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)