文献
J-GLOBAL ID:200902220122893750
整理番号:05A0411720
加工用ジャガイモのインベルターゼ,スクロース-6-リン酸シンターゼおよびUDP-グルコースピロホスホリラーゼ活性に及ぼす貯蔵温度の影響
Effect of storage temperature on invertase, sucrose-6-phosphate synthase and UDP-glucose pyrophosphorylase activities of Japanese processing potatoes
著者 (7件):
HIRONAKA Kazunori
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
ISHIBASHI Ken-ichi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KOAZE Hiroshi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MIYASHITA Hiroyuki
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MORI Motoyuki
(National Agricultural Res. Center Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TSUDA Shogo
(National Agricultural Res. Center Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TAKADA Akiko
(National Agricultural Res. Center Hokkaido Region, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
31
号:
2
ページ:
67-74
発行年:
2005年03月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)