文献
J-GLOBAL ID:200902220363204181
整理番号:06A0406707
味噌(大豆ペースト)の長期間熟成からの味促進剤
Taste enhancer from the long-term ripening of miso (soybean paste)
著者 (3件):
OGASAWARA Masashi
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co., Ltd., 4041 Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki Prefecture ...)
,
YAMADA Yuki
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co., Ltd., 4041 Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki Prefecture ...)
,
EGI Makoto
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co., Ltd., 4041 Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki Prefecture ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
99
号:
4
ページ:
736-741
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)