文献
J-GLOBAL ID:200902221406582831
整理番号:07A0177166
ヒト単芽球性白血病U937細胞における黒大豆の沸騰抽出物から造った食酢のアポトーシス誘導成分としてのトリプトホールの分離
Isolation of Tryptophol as an Apoptosis-Inducing Component of Vinegar Produced from Boiled Extract of Black Soybean in Human Monoblastic Leukemia U937 Cells
著者 (6件):
INAGAKI Shyuichiro
(Graduate School of Sci. and Technol., Kumamoto Univ.)
,
MORIMURA Shigeru
(Graduate School of Sci. and Technol., Kumamoto Univ.)
,
GONDO Kazunobu
(Graduate School of Sci. and Technol., Kumamoto Univ.)
,
TANG Yueqin
(Graduate School of Sci. and Technol., Kumamoto Univ.)
,
AKUTAGAWA Hiroshi
(Marumiya Co., Ltd.)
,
KIDA Kenji
(Graduate School of Sci. and Technol., Kumamoto Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
2
ページ:
371-379 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)