文献
J-GLOBAL ID:200902221466419336
整理番号:06A0039581
快適な食物:食物の社会的,情緒的な意義への探索行程
COMFORT FOODS: AN EXPLORATORY JOURNEY INTO THE SOCIAL AND EMOTIONAL SIGNIFICANCE OF FOOD
著者 (4件):
LOCHER Julie L.
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama, USA)
,
YOELS William C.
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama, USA)
,
MAURER Donna
,
VAN ELLS Jillian
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama, USA)
資料名:
Food & Foodways
(Food & Foodways)
巻:
13
号:
4
ページ:
273-297
発行年:
2005年10月
JST資料番号:
D0180C
ISSN:
0740-9710
CODEN:
FOFWEC
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)