文献
J-GLOBAL ID:200902221743325336
整理番号:04A0162193
食用ストローマッシュルーム,Volvariella volvacea,のラッカーゼの生化学的分子的特性化
Biochemical and molecular characterization of a laccase from the edible straw mushroom, Volvariella volvacea.
著者 (3件):
CHEN S
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong SAR, CHN)
,
GE W
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong SAR, CHN)
,
BUSWELL J A
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong SAR, CHN)
資料名:
European Journal of Biochemistry
(European Journal of Biochemistry)
巻:
271
号:
2
ページ:
318-328
発行年:
2004年01月
JST資料番号:
B0206B
ISSN:
0014-2956
CODEN:
EJBCAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)