文献
J-GLOBAL ID:200902221841550437
整理番号:05A0232817
ダチョウ骨格筋20Sプロテアソームに及ぼす界面活性剤,脂肪酸,カチオン及び加熱の異なる作用
Differential effects of detergents, fatty acids, cations and heating on ostrich skeletal muscle 20S proteasome
著者 (3件):
THOMAS A R
(Univ. Port Elizabeth, Port Elizabeth, ZAF)
,
OOSTHUIZEN V
(Univ. Port Elizabeth, Port Elizabeth, ZAF)
,
NAUDE R J
(Univ. Port Elizabeth, Port Elizabeth, ZAF)
資料名:
Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology
(Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology)
巻:
140B
号:
3
ページ:
343-348
発行年:
2005年03月
JST資料番号:
A0956B
ISSN:
1096-4959
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)