文献
J-GLOBAL ID:200902221910099122
整理番号:08A0485995
噴霧乾燥で製造したacai(Euterpe oleraceae Mart.)の物理化学的特性に及ぼすプロセス条件の影響
Influence of process conditions on the physicochemical properties of acai (Euterpe oleraceae Mart.) powder produced by spray drying
著者 (3件):
TONON Renata V.
(Fac. of Food Engineering, State Univ. of Campinas, P.O. Box 6121, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
BRABET Catherine
(Centre de Cooperation Internationale en Rech. Agronomique pour le Developpement (CIRAD) - Dep. PERSYST - UMR ...)
,
HUBINGER Miriam D.
(Fac. of Food Engineering, State Univ. of Campinas, P.O. Box 6121, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
88
号:
3
ページ:
411-418
発行年:
2008年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)