文献
J-GLOBAL ID:200902222144886571
整理番号:08A1271622
エンドウ豆,ソラ豆,ササゲ豆,インゲン豆からの7S及び11Sグロブリンと大豆のそれらとの物理化学的性質の比較-インゲン豆の7Sグロブリンは優れた性質を示す
Comparison of Physicochemical Properties of 7S and 11S Globulins from Pea, Fava Bean, Cowpea, and French Bean with Those of Soybean-French Bean 7S Globulin Exhibits Excellent Properties
著者 (6件):
KIMURA Aiko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
FUKUDA Takako
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ZHANG Meili
(Inner Mongolia Agricultural Univ., Huhhot, CHN)
,
MOTOYAMA Shiori
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MARUYAMA Nobuyuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
UTSUMI Shigeru
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
21
ページ:
10273-10279
発行年:
2008年11月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)