文献
J-GLOBAL ID:200902222181388034
整理番号:05A0749504
Minasフレッシュチーズにおけるアシドフィルス菌の混入および貯蔵中のテクスチャおよび官能特性に対するその関与
Incorporation of Lactobacillus acidophilus in Minas fresh cheese and its implications for textural and sensorial properties during storage
著者 (3件):
BURITI Flavia C.A.
(Departamento de Tecnologia Bioquimico-Farmaceutica, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Universidade de Sao Paulo ...)
,
DA ROCHA Juliana S.
(Departamento de Tecnologia Bioquimico-Farmaceutica, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Universidade de Sao Paulo ...)
,
SAAD Susana M.I.
(Departamento de Tecnologia Bioquimico-Farmaceutica, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Universidade de Sao Paulo ...)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
15
号:
12
ページ:
1279-1288
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)