文献
J-GLOBAL ID:200902222255886678
整理番号:05A1012026
サルモネラ属菌を判別するための4つの分子タイピング法の比較
Comparison of four molecular typing methods for the differentiation of Salmonella spp.
著者 (5件):
LIM Hyungkun
(Dep. of Pharmacology, Pusan National Univ., Pusan 609-735, KOR)
,
LEE Kyung Hee
(Dep. of Pharmacology, Pusan National Univ., Pusan 609-735, KOR)
,
HONG Chong-hae
(Dep. of Veterinary Medicine, Kangwon National Univ., 192-1 Hyoja 2 dong, Chunchon, Kangwon-do 200-701, KOR)
,
BAHK Gyung-jin
(HACCP Team, Korea Health Ind. Dev. Inst., Seoul 156-050, KOR)
,
CHOI Weon Sang
(Dep. of Biotechnology, Dongguk Univ., Gyeongju 780-714, KOR)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
105
号:
3
ページ:
411-418
発行年:
2005年12月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)