文献
J-GLOBAL ID:200902222424442830
整理番号:09A0202096
卵白ゲルの強度改良に及ぼす茶エキスの影響の電子顕微鏡観察
Electron Microscopic Analysis of the Effects of Tea Extract on Strength Improvement of Egg White Gels
著者 (4件):
HATANAKA Yoshiro
(Osaka Municipal Technical Res. Inst., Osaka, JPN)
,
YAMAUCHI Asao
(Osaka Municipal Technical Res. Inst., Osaka, JPN)
,
KOBAYASHI Osamu
(Osaka Municipal Technical Res. Inst., Osaka, JPN)
,
MURO Tetsuo
(Osaka Municipal Technical Res. Inst., Osaka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
15
号:
1
ページ:
5-10
発行年:
2009年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)