文献
J-GLOBAL ID:200902222545022790
整理番号:08A0625255
米粉の機能的性質に及ぼす製粉の影響
Effects of Milling on Functional Properties of Rice Flour
著者 (3件):
KADAN R. S.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dept. of Agriculture, LA, USA)
,
BRYANT R. J.
(Dale Bumper Natl. Rice Res. Center, AR, USA)
,
MILLER J. A.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dept. of Agriculture, LA, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
73
号:
4
ページ:
E151-E154
発行年:
2008年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)