文献
J-GLOBAL ID:200902222596337133
整理番号:03A0175344
伝統的及び近代的ブタの肉品質特性とミオシン重鎖線維型との関係
Relationships of myosin heavy chain fibre types to meat quality traits in traditional and modern pigs.
著者 (8件):
CHANG K C
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
DA COSTA N
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
BLACKLEY R
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
SOUTHWOOD O
(Sygen International, Oxfordshire, GBR)
,
EVANS G
(Sygen International, Oxfordshire, GBR)
,
PLASTOW G
(Sygen International, Oxfordshire, GBR)
,
WOOD J D
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
RICHARDSON R I
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
64
号:
1
ページ:
93-103
発行年:
2003年05月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)