文献
J-GLOBAL ID:200902222648669318
整理番号:06A0853981
種々のアントシアニンを含む紫肉サツマイモ飲料を摂食した後のヒトの尿中のアシル化アントシアニンのLC-ESI-MS/MSによる定量
Determination of Acylated Anthocyanin in Human Urine after Ingesting a Purple-Fleshed Sweet Potato Beverage with Various Contents of Anthocyanin by LC-ESI-MS/MS
著者 (5件):
OKI Tomoyuki
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, National Agriculture and Bio-Oriented Res. Organization)
,
SUDA Ikuo
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, National Agriculture and Bio-Oriented Res. Organization)
,
TERAHARA Norihiko
(Dep. of Food Sci. for Health, Minami-Kyushu Univ.)
,
SATO Maki
(SAKURA INC.)
,
HATAKEYAMA Minoru
(SAKURA INC.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
10
ページ:
2540-2543 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)