文献
J-GLOBAL ID:200902222865522937
整理番号:05A0806979
マイクロ波加熱及び通常加熱と比較した超音波によるヒアルロナンの分解
Degradation of hyaluronan by ultrasonication in comparison to microwave and conventional heating
著者 (5件):
DRIMALOVA Evzenia
(CPN spol. s r.o., Dolni Dobrouc 401, 561 02 Dolni Dobrouc, CZE)
,
VELEBNY Vladimir
(CPN spol. s r.o., Dolni Dobrouc 401, 561 02 Dolni Dobrouc, CZE)
,
SASINKOVA Vlasta
(Center of Excellence of the Slovak Acad. of Sciences, Inst. of Chemistry, Dubravska cesta 9, 845 38 Bratislava, SVK)
,
HROMADKOVA Zdenka
(Center of Excellence of the Slovak Acad. of Sciences, Inst. of Chemistry, Dubravska cesta 9, 845 38 Bratislava, SVK)
,
EBRINGEROVA Anna
(Center of Excellence of the Slovak Acad. of Sciences, Inst. of Chemistry, Dubravska cesta 9, 845 38 Bratislava, SVK)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
61
号:
4
ページ:
420-426
発行年:
2005年09月21日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)