文献
J-GLOBAL ID:200902222972979303
整理番号:06A0462847
ワインビネガ中の親油性化合物の含有量と脂肪酸成分のHPLC分析
Content of Lipophilic Compounds and HPLC Analysis of Fatty Acid Components in Wine Vinegar
著者 (6件):
FUJIMORI Masahiro
(Quality Assurance & Environmental Affairs Div. Mizkan Group Co. Ltd.)
,
YUNOKI Keita
(Dep. of Bioresource Sci., Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine)
,
SHIMIZU Toshimitsu
(Dep. of Bioresource Sci., Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine)
,
MASUDA Tsutomu
(Quality Assurance & Environmental Affairs Div. Mizkan Group Co. Ltd.)
,
TSUKAMOTO Yoshinori
(Quality Assurance & Environmental Affairs Div. Mizkan Group Co. Ltd.)
,
OHNISHI Masao
(Dep. of Bioresource Sci., Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
54
号:
10
ページ:
559-563 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)