文献
J-GLOBAL ID:200902222996079508
整理番号:05A0593148
タテフエダイ(Lutjanus vitta)の皮からの酸及びペプシン溶解コラーゲンの分離とキャラクタリゼーション
Isolation and characterisation of acid and pepsin-solubilised collagens from the skin of Brownstripe red snapper (Lutjanus vitta)
著者 (5件):
JONGJAREONRAK Akkasit
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Ind., Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkhla 90112, THA)
,
BENJAKUL Soottawat
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Ind., Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkhla 90112, THA)
,
VISESSANGUAN Wonnop
(National Center for Genetic Engineering and Biotechnology, National Sci. and Technol. Dev. Agency, Pathumthani, THA)
,
NAGAI Takeshi
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Agriculture, Hokkaido 0991493, JPN)
,
TANAKA Munehiko
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Konan 4, Minato, Tokyo 108-8477, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
93
号:
3
ページ:
475-484
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)