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文献
J-GLOBAL ID:200902223110254572   整理番号:07A0719377

耐塩性酵母による味噌に特異的な芳香成分2(or5)-エチル-5(or2)-メチル-4-ヒドロキシ-3(2H)-フラノンの形成に及ぼすリボースおよびグリシンのアミノ-カルボニル反応の影響

Effects of the Amino-Carbonyl Reaction of Ribose and Glycine on the Formation of the 2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone Aroma Component Specific to Miso by Halo-Tolerant Yeast
著者 (6件):
SUGAWARA Etsuko
(Fac. of Education, Iwate Univ.)
OHATA Motoko
(Fac. of Education, Iwate Univ.)
OHATA Motoko
(Graduate School of Humanities and Lab. of Food Chemistry, Ochanomizu Univ.)
KANAZAWA Toshinari
(Fac. of Education, Iwate Univ.)
KUBOTA Kikue
(Graduate School of Humanities and Lab. of Food Chemistry, Ochanomizu Univ.)
SAKURAI Yonekichi
(Fac. of Agriculture, Iwate Univ.)

資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry  (Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)

巻: 71  号:ページ: 1761-1763 (J-STAGE)  発行年: 2007年 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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