文献
J-GLOBAL ID:200902223295697246
整理番号:05A0800939
パン酵母廃水の生物学的と物理化学的複合処理
Combined biological and physico-chemical treatment of baker’s yeast wastewater
著者 (5件):
KALYUZHNYI S
(Moscow State Univ., Moscow, RUS)
,
GLADCHENKO M
(Moscow State Univ., Moscow, RUS)
,
STAROSTINA E
(Moscow State Acad. Food Ind., Moscow, RUS)
,
SHCHERBAKOV S
(Moscow State Acad. Food Ind., Moscow, RUS)
,
VERSPRILLE A
(Biothane Systems International, Delft, NLD)
資料名:
Water Science & Technology
(Water Science & Technology)
巻:
52
号:
1/2
ページ:
175-181
発行年:
2005年
JST資料番号:
A0070A
ISSN:
0273-1223
CODEN:
WSTED4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)