文献
J-GLOBAL ID:200902223759150083
整理番号:05A0007358
高周波加熱におけるモデル食品システムの開発法
A method for developing model food system in microwave heating studies
著者 (4件):
SAKAI N
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
MAO W
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
KOSHIMA Y
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
WATANABE M
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
66
号:
4
ページ:
525-531
発行年:
2005年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)