文献
J-GLOBAL ID:200902224433493980
整理番号:03A0275315
セラミック膜を用いるかんきつ果汁の濃縮において排出した精油を含有する凝縮物からテルペン炭化水素及び含酸素化合物の分別回収
Differential Recovery of Terpene Hydrocarbons and Oxygenated Compounds from Condensates Containing Essential Oil Discharged during Concentration of Citrus Juices Using a Ceramic Membrane
著者 (5件):
SAKAMOTO K
(Prefectural Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
FUJII K
(Prefectural Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
INOUE A
(Prefectural Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
KOZUKA H
(Hiroshima Bunkyo Women’s Coll., Hiroshima, JPN)
,
OHTA H
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
1
ページ:
11-16
発行年:
2003年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)