文献
J-GLOBAL ID:200902224747549181
整理番号:09A0132575
亜致死的損傷を受けた微生物を不活性化し,緑茶浸出液の保存期間の延長させるパルス電場処理後の低温貯蔵温度
Cold storage temperature following pulsed electric fields treatment to inactivate sublethally injured microorganisms and extend the shelf life of green tea infusions
著者 (3件):
ZHAO Wei
(State Key Lab. of Food Sci. & Technol. and School of Food Sci. and Technol., Jiangnan Univ., No.1800, Lihu Road ...)
,
YANG Ruijin
(State Key Lab. of Food Sci. & Technol. and School of Food Sci. and Technol., Jiangnan Univ., No.1800, Lihu Road ...)
,
WANG Mo
(State Key Lab. of Food Sci. & Technol. and School of Food Sci. and Technol., Jiangnan Univ., No.1800, Lihu Road ...)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
129
号:
2
ページ:
204-208
発行年:
2009年02月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)