文献
J-GLOBAL ID:200902224811607310
整理番号:05A0123234
溶解水酸化カルシウムの有無での室温におけるトウモロコシ穀粒の総合的水分吸収量の比較
Comparison of overall water uptake by corn kernel with and without dissolved calcium hydroxide at room temperature
著者 (5件):
LARIA J
(Inst. Politecnico Nacional, Tamaulipas, MEX)
,
MEZA E
(Inst. Politecnico Nacional, Tamaulipas, MEX)
,
MONDRAGON M
(Inst. Politecnico Nacional, Tamaulipas, MEX)
,
SILVA R
(Inst. Tecnol. Ciudad Madero, Tamaulipas, MEX)
,
PENA J L
(Inst. Politecnico Nacional, Yucatan, MEX)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
67
号:
4
ページ:
451-456
発行年:
2005年01月17日
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)