文献
J-GLOBAL ID:200902224985164778
整理番号:09A1135500
アオカビチーズのCabrales,ValdeonおよびBejes-Tresvisoの在来品から分離したPenicillium roquefortiの蛋白質分解性,マイコトキシンおよびアンドラスチンA
Proteolytic activity, mycotoxins and andrastin A in Penicillium roqueforti strains isolated from Cabrales, Valdeon and Bejes-Tresviso local varieties of blue-veined cheeses
著者 (5件):
FERNANDEZ-BODEGA M.a.
(Inst. of Biotechnology of Leon (INBIOTEC), Avda. Real, n°1, 24006 Leon, ESP)
,
MAURIZ E.
(Inst. of Biotechnology of Leon (INBIOTEC), Avda. Real, n°1, 24006 Leon, ESP)
,
GOMEZ A.
(Inst. of Biotechnology of Leon (INBIOTEC), Avda. Real, n°1, 24006 Leon, ESP)
,
MARTIN J.f.
(Inst. of Biotechnology of Leon (INBIOTEC), Avda. Real, n°1, 24006 Leon, ESP)
,
MARTIN J.f.
(Area of Microbiology, Univ. of Leon, 24071 Leon, ESP)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
136
号:
1
ページ:
18-25
発行年:
2009年11月30日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)