文献
J-GLOBAL ID:200902225603407150
整理番号:07A1046072
エダマメのフレーバを1莢ごとに測定するための専用ベンチ型近赤外分光計の開発と評価
Development and evaluation of dedicated bench-type near infrared spectrometers to estimate the flavour of green soybeans from single pod measurements
著者 (6件):
NATSUGA Motoyasu
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
SUE Yoshie
(ZEN-NOH Fukushima, Fukushima, JPN)
,
IKEDA Takeshi
(DENROKU CO., Ltd., Yamagata, JPN)
,
EGASHIRA Hiroaki
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
AKAZAWA Tsuneya
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
URA Nobuo
(Soma Optics Co., Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Near Infrared Spectroscopy
(Journal of Near Infrared Spectroscopy)
巻:
15
号:
5
ページ:
327-332
発行年:
2007年
JST資料番号:
W1629A
ISSN:
0967-0335
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)