文献
J-GLOBAL ID:200902225724444958
整理番号:05A0543019
冷凍貯蔵メルルーサ(Merluccius merluccius L.)筋肉の微細構造的変化と構造及び筋肉水の移動性: 機能性とテクスチャの関係
Ultrastructural Changes and Structure and Mobility of Myowater in Frozen-Stored Hake (Merluccius merluccius L.) Muscle: Relationship with Functionality and Texture
著者 (5件):
HERRERO A. M.
(CSIC, Madrid, ESP)
,
CARMONA P.
(CSIC, Madrid, ESP)
,
GARCIA M. L.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
SOLAS M. T.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
CARECHE M.
(CSIC, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
7
ページ:
2558-2566
発行年:
2005年04月06日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)