文献
J-GLOBAL ID:200902226055560072
整理番号:06A0269906
アラビノガラクタン蛋白質(AGPs)の構造と機能 2 Ghattiガムの紹介:もう一つの蛋白質性ガム
The Structure and Function of Arabinogalactan Proteins (AGPs) (2) An Introduction to Gum Ghatti: Another Proteinaceous Gum
著者 (5件):
AMAR Vineet
(North East Wales Inst., Wrexham, GBR)
,
AMAR Vineet
(Gums and Colloids Group, New Delhi, IND)
,
AL-ASSAF Saphwan
(North East Wales Inst., Wrexham, GBR)
,
PHILLIPS Glyn O.
(North East Wales Inst., Wrexham, GBR)
,
PHILLIPS Glyn O.
(Phillips Hydrocolloids Res. Ltd., London, GBR)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
巻:
211
号:
3
ページ:
275-280
発行年:
2006年03月01日
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)