文献
J-GLOBAL ID:200902226120636707
整理番号:09A0195357
ラガービールのフレーバー閾値の検討による劣化化合物のその熟成フレーバーへの寄与
Contribution of staling compounds to the aged flavour of lager beer by studying their flavour thresholds
著者 (5件):
SAISON Daan
(Centre for Malting and Brewing Sci., Fac. of Bioscience Engineering, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2463 ...)
,
DE SCHUTTER David P.
(Centre for Malting and Brewing Sci., Fac. of Bioscience Engineering, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2463 ...)
,
UYTTENHOVE Bregt
(Centre for Malting and Brewing Sci., Fac. of Bioscience Engineering, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2463 ...)
,
DELVAUX Filip
(Centre for Malting and Brewing Sci., Fac. of Bioscience Engineering, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2463 ...)
,
DELVAUX Freddy R.
(Centre for Malting and Brewing Sci., Fac. of Bioscience Engineering, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2463 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
114
号:
4
ページ:
1206-1215
発行年:
2009年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)