文献
J-GLOBAL ID:200902226121270935
整理番号:09A0942343
日本産ニンジンの水分,全糖およびカロチン濃度の変動:試料サイズ決定における使用
Variation in moisture, total sugar, and carotene content of Japanese carrots: Use in sample size determination
著者 (4件):
TSUKAKOSHI Yoshiki
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, Tsukuba, JPN)
,
NAITO Shigehiro
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, Tsukuba, JPN)
,
ISHIDA Nobuaki
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, Tsukuba, JPN)
,
YASUI Akemi
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, Tsukuba, JPN)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
22
号:
5
ページ:
373-380
発行年:
2009年08月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)