文献
J-GLOBAL ID:200902226454683307
整理番号:05A0657228
クレソン(Nasturtium officinale)の中のペルオキシダーゼ不活性化動力学に及ぼす熱及び熱超音波処理の影響
Effect of heat and thermosonication treatments on peroxidase inactivation kinetics in watercress (Nasturtium officinale)
著者 (3件):
CRUZ Rui M.S.
(Escola Superior de Biotecnologia, Universidade Catolica Portuguesa, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 4200-072 ...)
,
VIEIRA Margarida C.
(Escola Superior de Tecnologia, Universidade do Algarve, Campus da Penha, 8005-139 Faro, PRT)
,
SILVA Cristina L.M.
(Escola Superior de Biotecnologia, Universidade Catolica Portuguesa, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 4200-072 ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
72
号:
1
ページ:
8-15
発行年:
2006年01月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)