文献
J-GLOBAL ID:200902226854832700
整理番号:05A0573391
数種のシソ科の新鮮および乾燥ハーブの酸化防止活性
Antioxidant activity of fresh and dry herbs of some Lamiaceae species
著者 (3件):
CAPECKA Ewa
(Dep. of Vegetable Crops, Fac. of Horticulture, Univ. of Agriculture in Krakow, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, POL)
,
MARECZEK Anna
(Dep. of Plant Physiology, Fac. of Horticulture, Univ. of Agriculture in Krakow, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, POL)
,
LEJA Maria
(Dep. of Plant Physiology, Fac. of Horticulture, Univ. of Agriculture in Krakow, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, POL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
93
号:
2
ページ:
223-226
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)