文献
J-GLOBAL ID:200902226868236159
整理番号:03A0250844
トマトの酸化防止剤含有量に及ぼす環境因子及び農業技術の影響
Effects of environmental factors and agricultural techniques on antioxidant content of tomatoes.
著者 (4件):
DUMAS Y
(INRA-PSH, Avignon、 FRA)
,
DADOMO M
(Azienda Agraria Sperimentale Stuard, Pancrazio(PR), ITA)
,
DI LUCCA G
(CIRIO Ricerche, Piana di Monte Verna(Caserta), ITA)
,
GROLIER P
(INRA-CRNH-UMMM, Saint Genes Champanelle, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
83
号:
5
ページ:
369-382
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)