文献
J-GLOBAL ID:200902227112334366
整理番号:08A0682712
Aspergillus oryzaeのβ-グルコシダーゼおよびエンドグルカナーゼを表示する清酒酵母によるオオムギβ-グルカンからの直接エタノール生産
Direct Ethanol Production from Barley β-Glucan by Sake Yeast Displaying Aspergillus oryzae β-Glucosidase and Endoglucanase
著者 (9件):
KOTAKA Atsushi
(Res. Inst., Gekkeikan Sake Co. Ltd.)
,
BANDO Hiroki
(Res. Inst., Gekkeikan Sake Co. Ltd.)
,
KAYA Masahiko
(Res. Inst., Gekkeikan Sake Co. Ltd.)
,
KATO-MURAI Michiko
(Div. of Applied Life Sciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
,
KURODA Kouichi
(Div. of Applied Life Sciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
,
SAHARA Hiroshi
(Res. Inst., Gekkeikan Sake Co. Ltd.)
,
HATA Yoji
(Res. Inst., Gekkeikan Sake Co. Ltd.)
,
KONDO Akihiko
(Dep. of Chemical Sci. and Engineering, Graduate School of Engineering, Kobe Univ.)
,
UEDA Mitsuyoshi
(Div. of Applied Life Sciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
105
号:
6
ページ:
622-627 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)