文献
J-GLOBAL ID:200902227220147386
整理番号:05A0068818
ネオクプロイン存在下での第ニ銅イオン還元能による,食じ多価フェノール,ビタミンC及びEの新規総抗酸化能指数:CUPRAC法
Novel Total Antioxidant Capacity Index for Dietary Polyphenols and Vitamins C and E, Using Their Cupric Ion Reducing Capability in the Presence of Neocuproine: CUPRAC Method
著者 (4件):
APAK R
(Istanbul Univ., Avcilar, TUR)
,
GUECLUE K
(Istanbul Univ., Avcilar, TUR)
,
OEZYUEREK M
(Istanbul Univ., Avcilar, TUR)
,
KARADEMIR S E
(Istanbul Univ., Avcilar, TUR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
26
ページ:
7970-7981
発行年:
2004年12月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)